Om Bodø Naprapati & Akupunktur

Jeg ble uteksaminert ved Naprapathøgskolan i Stockholm i 2009. Etter dette har jeg jobbet 2 år i Stockholm ved AAA-kliniken der naprapati og akupunktur gikk i tospann og utfylte hverandre. I 2011 startet jeg min virksomhet på Tverlandet i Bodø, der jeg har vært siden.


Gjennom en ungdom med fotball og skadene som følger der skapte mine mange besøk til fysio og kiropraktorer en interesse for faget. Etterhvert har hverdagsproblemene sneket seg forbi og jeg har siktet meg inn på Ola og Kari Nordmann sine smerter i rygg, nakke, skuldre mm.Utdanning


2009: Naprapathøgskolan Stockholm


4 årig studie av manuell medisin. Allerede i 2. semester begynte vi å jobbe på Naprapathøgskolans klinikk 1 arbeidsdag i uken. Med et dypt teoridykk i anatomi, kroppens bevegelser, kompensasjoner og sjukdomslære i kombinasjon med et stort omfang av praktisk øvelse på ulike behandlingsteknikker som massasje, triggerpunkt, mobilisering og manipulasjon får man en meget god start på sin vei til å kunne hjelpe mennesker med smerteproblemer i muskler, sener og ledd.


2011: Integrative movement Spesialist


Kurs i Chicago med fokus på trening på fundamentalt nivå, pust og stabilitet.


2012: Wester kurs


Kurs med kiropraktor Lars Magnus Wester i manipulasjonsteknikk.


2017: Contemporary Medical Acupuncture Program


Akupunktur av vestlig tankesett, der det i første omgang handler om å stimulere muskler til å gjennvinne sin kraft.